Jumări câmpenești


Ingrediente: 6 ouă, 150 gr. cartofi fierți, 4 roșii, 100 gr. ciuperci, 50 gr. unt, 100 gr. măzare, 50 gr. brânza rasă, sare, piper.
Mod de preparare: Se taie cartofii, roșiile și ciupercile în bucăți. Se topește untul într-o tigaie, se pun cartofii care se prăjesc ușor, apoi roșiile și ciupercile, iar la sfârșit mazarea. Se bat ușor ouăle cu sare și piper și se pun peste legume. Se presară brânza rasă, se acoperă și se lasă să fiarbă. Mod de servire Se servesc jumările cu costiță și pâine prăjită.
Autor: M.Ex.
Data: 20200526
237 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Creveți cu usturoi



Curry verde cu pui



Vafe cu morcov și măr



Gem de morcovi



Budincă de brânză dulce, fulgi de ovăz și piersici



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres - Stiri Brasov
Powered by Yky CSM
executat în 4.1658 milisecunde