Sufleu de spanac cu șuncă


Ingrediente: 1 kg spanac, 1 lingură făină, 1 pahar smântână, 2 linguri unt, 2 ouă, 100g șun, sare, pesmet .
Mod de preparare: Se fierbe spanacul în apă sărată, se scurge, se toacă mărunt și se lasă la o parte. într-un vas se prăjește puțin făina cu untul, se pune spanacul să se prăjească câteva minute, se adaugă smântâna. Se ia de la foc și se amestecă bine, adăugând și șunca tăiată pătrățele. Se lasă să se răcească, apoi se pun gălbenușurile unul câte unul și la sfârșit albușurile bătute spumă. Se așază în forma unsă cu unt și presărată cu pesmet fin. Se pune la cuptor, la foc potrivit să crească.
Autor: M.Ex.
Data: 20200525
224 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Creveți cu usturoi



Curry verde cu pui



Vafe cu morcov și măr



Gem de morcovi



Budincă de brânză dulce, fulgi de ovăz și piersici



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres - Stiri Brasov
Powered by Yky CSM
executat în 4.0202 milisecunde