Jumări cu usturoi


Ingrediente: 8 ouă, 30 gr. usturoi, 80 gr. svaițer sau cașcaval, o lingură muștar, sare, piper, 30 gr. unt
Mod de preparare: Se sparg ouale într-un castron și se bat. Se unge cu unt o cratiță încalzită în prealabil. Se pune la bain-marie și se varsă ouăle. Se sărează, se pipereaza, după gust. Când amestecul este încă lichid, se adaugă usturoiul tocat mărunt, șvaițerul ras și o lingură de muștar. Se amestecă în permanență, cu o lingură de lemn, timp de 10 minute. Se răstoarnă pe un platou încălzit. Mod de servire: Se decoreaza cu crutoane prăjite (3-4 de persoană)
Autor: M.Ex.
Data: 20200402
165 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Sufleu de pâine albă cu brânză



Vrăbioare la cuptor



Înghețată de căpșuni, zmeură, fragi



Jumări câmpenești



Sufleu de spanac cu șuncă



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres - Stiri Brasov
Powered by Yky CSM
executat în 3.4260 milisecunde