Pastel de Limon


Ingrediente: o ceașcă zahăr, 1/2 ceașcă suc de lămâie, 3 ouă mari, 3 gălbenușuri de ouă, 1/2 ceașcă frișcă.
Mod de preparare: Se încălzește cuptorul. Se amestecă bine zahărul, sucul de lămâie, ouăle și galbenușurile într-un vas mare. Treptat se adaugă frișca. Se adaugă la cuptor, în patru pahare, la bain marie și se lasă 30 de minute. Se lasă să se răcească și se pun paharele în frigider. Mod de servire Se răstoarnă conținutul paharelor și se decorează cu felii de lămâie și frunze de mentă.
Autor: M.Ex.
Data: 20200401
146 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Sufleu de pâine albă cu brânză



Vrăbioare la cuptor



Înghețată de căpșuni, zmeură, fragi



Jumări câmpenești



Sufleu de spanac cu șuncă



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres - Stiri Brasov
Powered by Yky CSM
executat în 4.1258 milisecunde