Pilaf de spanac


Ingrediente: 2 kg spanac, 4 ceșcute orez, 4-5 cepe, 6-7 linguri ulei, sare, puțin piper
Mod de preparare: Spanacul se spală în multe ape pentru a îndepărta tot nisipul. Curățat și bine spălat, se opărește. Se înăbușă ceapa, se adaugă orezul și se înăbușă puțin, se adaugă spanacul și se fierbe cu apă în care a fost opărit socotind cantitatea de orez. Se servește rece. In același fel se procedează și cu pilaful de ștevie, de lobodă și urzici.
Autor: M.Ex.
Data: 20200331
155 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Sufleu de pâine albă cu brânză



Vrăbioare la cuptor



Înghețată de căpșuni, zmeură, fragi



Jumări câmpenești



Sufleu de spanac cu șuncă



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres - Stiri Brasov
Powered by Yky CSM
executat în 4.4431 milisecunde