Budincă de mălai


Ingrediente: 1 l. lapte, 4 ouă, 4 linguri unt, 1/4 kg brânză de oi, sare, 1/4 kg mălai
Mod de preparare: Se prepară o mămăliguță cu lapte, care se lasă să se răcească. Untul frecat spumă se amestecă bine cu gălbenușurile, mămăliguță răcită și brânză sfărâmată cu furculiță. La urmă se adaugă albușul spumă și se amestecă. Aceasta compoziție se așază într-un vas uns cu unt și se coace la foc rapid.
Autor: M.Ex.
Data: 20200330
153 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Sufleu de pâine albă cu brânză



Vrăbioare la cuptor



Înghețată de căpșuni, zmeură, fragi



Jumări câmpenești



Sufleu de spanac cu șuncă



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres - Stiri Brasov
Powered by Yky CSM
executat în 1.2938 milisecunde