Chiftele


Ingrediente: 1/4 carne , 50 g franzelă, 50 g ceapă, 3 căței usturoi, untdelemn, mărar, piper, ienibahar, sare.
Mod de preparare: Carnea slabă de porc sau, dacă este mai grasă amestecată cu carne de vițel sau piept de pui, se trece de 2 ori prin mașina de tocat, împreună cu franzela, înmuiată numai o secundă în apa rece sți bine stoarsă în pumni, cu ceapa tăiată mărunt și călită, un minut, cu 2 linguri de untdelemn și usturoiul tăiat mărunt. La tocătură se adaugă oul crud, 1/2 linguriță cu sare fină, un vârf ascuțit cu piper, o linguriță cu vârf de mărar sau pătrunjel tăiat mîrunt și se amestecă bine. Se prăjesc în ulei fierbinte.
Autor: M.Ex.
Data: 20200226
137 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Lichior de portocale



Jumări cu usturoi



Pastel de Limon



Pilaf de spanac



Budincă de mălai



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres
Powered by Yky CSM
executat în 1.0788 milisecunde