Șuncă și pate în aspic


Ingrediente: 200-300 gr. șuncă, pate de ficat, aspic, ou fiert, castraveți murați, ciuperci fierte
Mod de preparare: Se taie sunca în felii frumoase, apoi se unge fiecare felie cu un strat subțire de pate de ficat, se face sul. Se pun feliile pe o farfurie una lângă alta. Mod de servire Se așază deasupra, după plăcere, felii de ou răscopt, de castraveți in otet sau de ciuperci fierte. Se imbracă totul cu puțin aspic răcorit.
Autor: M.Ex.
Data: 20200221
134 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Lichior de portocale



Jumări cu usturoi



Pastel de Limon



Pilaf de spanac



Budincă de mălai



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres
Powered by Yky CSM
executat în 1.2960 milisecunde