Borș de cartofi cu verdeață


Ingrediente: 5 cartofi mari, 2 morcovi, 1 țelină, 1 rădăcină pătrunjel, 1 păstârnac, 1 ceapă, verdeață, sare, 2 linguri bulion, 2 linguri ulei, 1 litru borș
Mod de preparare: Se curăță zarzavatul, se spală și se taie pătrățele. Se prăjește ceapa în ulei și când s-a rumenit se adaugă zarzavaturile tăiate și se prăjesc împreună, apoi se sting cu apă. După ce a fiert zarzavatul o oră, se adaugă cartofii tăiați sferturi. Când s-au muiat cartofii se adaugă borșul clocotit, apoi bulionul
Mod de servire Înainte de a se servi la masă se pune verdeața tocată.
Autor: M.Ex.
Data: 20200122
114 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Chiftele



Salată de ouă cu ridichi de lună



Consome de pui



Șuncă și pate în aspic



Salată de macaroane cu maioneză



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres
Powered by Yky CSM
executat în 4.1270 milisecunde