Rulouri din șuncă și cartofi


Ingrediente: 100 gr. șuncă slabă, 2 cartofi fierți, 1 morcov, o lingură mazăre verde fiartă, 3 linguri sos alb, salată verde, pătrunjel
Mod de preparare: Cartofii și morcovii se taie în cuburi, se amestecă cu mazărea, sosul alb și verdeață după gust. Cu aceasta compoziție se umplu feliile de șuncă care se rulează. Mod de servire Se servesc pe frunze de salată, eventual cu felii de roșii.
Autor: M.Ex.
Data: 20200117
135 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Șuncă și pate în aspic



Salată de macaroane cu maioneză



Varză cu smântână



Saramură aromată cu usturoi



Bezele simple



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres
Powered by Yky CSM
executat în 13.383 milisecunde