Gogoși grecești


Ingrediente: 2 căni apă, 1/2 cană unt, puțină sare, o cană făină, 3 ouă, ulei pentru prăjit, miere, scorțisoara
Mod de preparare: Se pune la foc apa cu untul și sarea. Când începe să fiarbă, se pune făina încet și se amestecă încontinu, până se îngroașă. Se da la o parte, se lasă câteva minute să se răcească, după care se adaugă ouăle, unul câte unul, mestecând încontinu. Într-o tigaie se încinge uleiul și se începe să se pună câte o lingură plină din compoziție la prăjit. Se prăjesc uniform la temperatură normală - medie - pâna se fac aurii-maronii. Se scot, se așaza pe platou, se pune miere deasupra și scorțișoară.
Mod de servire Se servesc calde sau reci
Autor: M.Ex.
Data: 20200116
138 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Șuncă și pate în aspic



Salată de macaroane cu maioneză



Varză cu smântână



Saramură aromată cu usturoi



Bezele simple



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres
Powered by Yky CSM
executat în 1.4178 milisecunde