Borș de măruntaie de pasăre


Ingrediente: 1/2 kg cartofi, 2-3 morcovi, 1 pătrunjel, 1 țelină, 1 ceapă, 1 ceșcuță de orez, 1/2 litru borș, 1 ou, măruntaie, aripi și gât de pasăre, pătrunjel verde, sare
Mod de preparare: Se pun măruntaiele, aripile și gâtul să fiarbă cu zarzavatul tăiat mărunt și sare. Separat se fierbe orezul și se adaugă când carnea este fiartă, o dată cu borșul clocotit. Se drege borșul cu un ou bătut în castron, peste care se toarnă la început, cu încetul, câteva linguri din oală, apoi tot borșul. Se presară pătrunjel verde tocat mărunt și se servește.
Autor: M.Ex.
Data: 20200115
121 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Șuncă și pate în aspic



Salată de macaroane cu maioneză



Varză cu smântână



Saramură aromată cu usturoi



Bezele simple



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres
Powered by Yky CSM
executat în 3.4110 milisecunde