Varză cu carne de porc și roșii


Ingrediente: 2 căpățini de varză, 1 kg. carne de porc, 1 lingură pastă de roșii, sare, piper boabe
Mod de preparare: Se taie varza fideluță. Se ține în apă 30 minute. Se stoarce și se așază în cratiță, împreună cu carnea tăiată în bucăți, pasta de rosii desfăcută cu o ceașcă de apă caldă, sare și boabele de piper. Se pune la fiert până ce se înmoaie carnea și varza, adăugând din când în când puțină apă caldă. Se dă apoi la cuptor până se rumenește.
Autor: M.Ex.
Data: 20200113
153 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Șuncă și pate în aspic



Salată de macaroane cu maioneză



Varză cu smântână



Saramură aromată cu usturoi



Bezele simple



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres
Powered by Yky CSM
executat în 8.6820 milisecunde