Compot de mere


Ingrediente: 3-4 mere, 150 g zahăr, 2 pahare apă, 1 bucățică scorțișoară, 2 cuișoare.
Mod de preparare: Se curăță merele de coajă, se scot sâmburii și se taie în patru. Se lasă să stea în apă rece. Se pune la fiert apa cu zahărul, scorțișoara și cuișoarele. Când începe să fiarbă, se adaugă merele lăsând să mai fiarbă acoperit la foc mic, până se înmoaie fructele.
Mod de servire Se serveste rece.
Autor: M.Ex.
Data: 20200110
144 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Șuncă și pate în aspic



Salată de macaroane cu maioneză



Varză cu smântână



Saramură aromată cu usturoi



Bezele simple



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres
Powered by Yky CSM
executat în 4.0519 milisecunde