Supă - cremă de praz


Ingrediente: 1/2 kg. praz, 2 cartofi, 1 ceapă, o legătura de pătrunjel, 3 linguri de ulei, crutoane, sare, piper
Mod de preparare: Ceapa, prazul și cartofii se curăță, se spală și se taie mărunt. Se fierb în 2 l de apă cu sare, se strecoară, se păsează, se dau prin sită și se amestecă cu zeama. Se pun din nou la fiert, se adaugă verdeața tocată mărunt și se potrivește de sare și piper. Mod de servire Se servește cu crutoane.
Autor: M.Ex.
Data: 20191210
256 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Înghețată din sucuri de fructe



Mălai dulce



Mazăre cu carne de porc



Zarzavat pentru ciorbe



Melanj de fructe proaspete



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres - Stiri Brasov
Powered by Yky CSM
executat în 4.0059 milisecunde