Supă - cremă de praz


Ingrediente: 1/2 kg. praz, 2 cartofi, 1 ceapă, o legătura de pătrunjel, 3 linguri de ulei, crutoane, sare, piper
Mod de preparare: Ceapa, prazul și cartofii se curăță, se spală și se taie mărunt. Se fierb în 2 l de apă cu sare, se strecoară, se păsează, se dau prin sită și se amestecă cu zeama. Se pun din nou la fiert, se adaugă verdeața tocată mărunt și se potrivește de sare și piper. Mod de servire Se servește cu crutoane.
Autor: M.Ex.
Data: 20191210
135 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Rulouri din șuncă și cartofi



Gogoși grecești



Borș de măruntaie de pasăre



Ruladă cu nuci și miere



Varză cu carne de porc și roșii



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres
Powered by Yky CSM
executat în 4.3938 milisecunde