Salată de ton


Ingrediente: 500 gr. paste făinoase, o conservă de ton, pătrunjel verde, maioneză, sare, lămâie, ulei
Mod de preparare: Se fierb pastele în 2 l de apă în care se pune în prealabil sare și 2 linguri de ulei, după care se scurg de apă și lasă la răcit. Într-un castron se amestecă tonul cu pătrunjelul tocat mărunt și se adaugă zeamă de lămâie. Apoi se pun pastele și se amestecă bine. Se adaugă maioneza și se mai potrivește de sare, dacă este nevoie.
Autor: M.Ex.
Data: 20191209
144 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Compot de gutui aromat



Borș de cartofi cu verdeață



Varză cu carne „Bigos“



Supă de ficat



Rulouri din șuncă și cartofi



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres
Powered by Yky CSM
executat în 4.3280 milisecunde