Ciorbă de ouă cu iaurt


Ingrediente: 4 ouă (pentru patru porții), 1 ceapă, 1 morcov, 1 borcan iaurt sau lapte bătut, 2 linguri orez, vegeta, piper, pătrunjel verde, smântână, oțet.
Mod de preparare: Se taie mărunt ceapa și morcovul și se înăbușă în ulei. Se pune apoi apa în oală și se lasă să fiarbă. Când legumele au fiert pe jumătate, se adaugă orezul. După ce a fiert orezul, se sparg ouale cu atenție direct în oala, se adaugă condimente, borcanul de iaurt, o linguriță de oțet și se lasă să fiarbă câteva minute. Se oprește focul și se adaugă smântâna și pătrunjel verde.
Autor: M.Ex.
Data: 20191205
201 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Compot de gutui aromat



Borș de cartofi cu verdeață



Varză cu carne „Bigos“



Supă de ficat



Rulouri din șuncă și cartofi



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres
Powered by Yky CSM
executat în 3.6218 milisecunde