Patatas a lo pobre


Ingrediente: 4 cartofi mari, un ardei verde, tăiat fâșii, o ceapă tăiată mare, 1/2 litru ulei de măsline, sare
Mod de preparare: Se lasă cartofii într-un vas cu apă, timp de 20 minute. Se încălzește uleiul într-un vas mare, se adaugă cartofii sărați. Se lasă la foc mare timp de cinci minute, întorcînd cartofii, după care se face focul mic. Se acoperă vasul și se lasă la prăjit zece minute. Se adaugă ardeii și ceapa și se mai lasă zece minute. Se verifică din când în când să nu se lipească de vas cartofii. Cartofii sunt gata când au fiert și au devenit ușor crocanți.
Autor: M.Ex.
Data: 20191204
143 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Compot de gutui aromat



Borș de cartofi cu verdeață



Varză cu carne „Bigos“



Supă de ficat



Rulouri din șuncă și cartofi



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres
Powered by Yky CSM
executat în 1.3527 milisecunde