Tocană de pește


Ingrediente: 1 pește (file), 4 ceape, 1 morcov, mazăre, ciuperci, 1 ardei gras, 2 cartofi, smântână, 150 ml suc de roșii, vin 250 ml, piper, sare, vegeta, verdețuri, ulei.   
Preparare: Se taie ceapa peștișori, se călește în ulei, apoi se scoate. În același ulei se călesc morcovii tăiați rondele, ciupercile, ardeiul tăiat feliuțe, care apoi se scot și se pune peștele la călit. După ce se călesc toate, se amestecă și se condimentează după gust, se pune apoi sucul de roșii, vinul și se lasă la foc mic să fiarbă pînă scade. Se servește cald, cu smântână.
Autor: M.Ex.
Data: 20191203
125 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Rulouri din șuncă și cartofi



Gogoși grecești



Borș de măruntaie de pasăre



Ruladă cu nuci și miere



Varză cu carne de porc și roșii



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres
Powered by Yky CSM
executat în 1.1181 milisecunde