Rasol de pește cu cartofi natur


Ingrediente: 100 gr. pește, 5-6 felii morcov, 4-5 felii rădăcină pătrunjel, o foaie dafin, pătrunjel verde, o linguriță zeamă de lămâie
Mod de preparare: Se fierb feliile de zarzavat împreună cu foaia de dafin. Când sunt aproape fierte, se pune peștele curățat și spalat și sarea, cu care se lasă să fiarbă încă 10-20 minute la foc încet. Se scoate apoi peștele cu grijă să nu se sfărâme și se pune pe un platou mic. Mod de servire: Se toarnă zeama de lămâie deasupra și se servește cu cartofi natur. Se presară cu verdeață deasupra.
Autor: M.Ex.
Data: 20191114
270 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Salată bavareză cu carne și brânză



Rulouri cu ardei, avocado și brânză



Tonic bun pentru ficat



Aluat de casă pentru paste



Panna cotta cu ceai verde



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres - Stiri Brasov
Powered by Yky CSM
executat în 4.5099 milisecunde