Rasol de pește cu cartofi natur


Ingrediente: 100 gr. pește, 5-6 felii morcov, 4-5 felii rădăcină pătrunjel, o foaie dafin, pătrunjel verde, o linguriță zeamă de lămâie
Mod de preparare: Se fierb feliile de zarzavat împreună cu foaia de dafin. Când sunt aproape fierte, se pune peștele curățat și spalat și sarea, cu care se lasă să fiarbă încă 10-20 minute la foc încet. Se scoate apoi peștele cu grijă să nu se sfărâme și se pune pe un platou mic. Mod de servire: Se toarnă zeama de lămâie deasupra și se servește cu cartofi natur. Se presară cu verdeață deasupra.
Autor: M.Ex.
Data: 20191114
114 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Pană de somn



Piure de Avocado



Tocăniță de ceapă



Supă - cremă de praz



Salată de ton



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres
Powered by Yky CSM
executat în 3.9229 milisecunde