Conopidă conservată


Ingrediente: conopidă albă și deasa, suc de roșii, sare
Mod de preparare: Se desface conopida în buchețele, care se fierb 10 minute în apă clocotită și puțin sărată. Separat, se trec roșile prin separatorul de semințe. Se fierbe în clocote, 10 minute, sucul obținut. Se pune conopida în borcane de 800 gr., se acoperă cu sucul de roșii clocotit, se leagă cu celofan și se sterilizeaza conserva pe baie de aburi, 30 de minute.
Autor: M.Ex.
Data: 20191113
151 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Creveți cu usturoi



Curry verde cu pui



Vafe cu morcov și măr



Gem de morcovi



Budincă de brânză dulce, fulgi de ovăz și piersici



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres - Stiri Brasov
Powered by Yky CSM
executat în 1.3048 milisecunde