Drob de post


Ingrediente: 4 cepe mari, 1 kg. de vinete, 5 linguri gris, 5 ouă, 100 gr. cașcaval de post, 2-3 roșii, 3 legături patrunjel, 100 ml. ulei de măsline, sare și piper după gust
Mod de preparare: Se curăță vinetele de coajă, se taie pe lungime apoi în cubulețe și se opăresc în apă cu sare. Ceapa tocată se căleste în ulei de măsline încins până devine aurie. Peste vinetele opărite și scurse de apă se presară grisul, se amestecă totul cu ceapa prăjita, se adaugă pătrunjelul tocat mărunt, sare, piper și ouăle bătute. Se toarnă totul într-un vas neuns și se introduc la cuptor. Se presară cașcaval ras deasupra.
Autor: M.Ex.
Data: 20191112
193 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Salată bavareză cu carne și brânză



Rulouri cu ardei, avocado și brânză



Tonic bun pentru ficat



Aluat de casă pentru paste



Panna cotta cu ceai verde



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres - Stiri Brasov
Powered by Yky CSM
executat în 1.1849 milisecunde