Ciorbă țăranească și cu carne


Ingrediente: 1/2 kg carne pasăre sau vită, 3 morcovi, frunză de țelină, leuștean, pătrunjel verde, 1/2 l bulion, sare, 2 cepe.
Mod de preparare: Se taie cepele și morcovii în felii, se pun la fiert impreuna cu carnea. Se adauga sare. In timpul fiertului se spumează. Când e totul fiert se adaugă bulionul, frunza de țelină, leuștean si patrunjelul verde tocate marunt. Se lasă să mai dea împreună 2-3 clocote.
Autor: M.Ex.
Data: 20191111
130 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Ciorbă de ouă cu iaurt



Patatas a lo pobre



Tocană de pește



Țelină pane cu sfeclă



Pilaf cu praz și măsline



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres
Powered by Yky CSM
executat în 1.3759 milisecunde