Index | → | Rubrici | sau | Știri |
Ciorbă țăranească și cu carneIngrediente: 1/2 kg carne pasăre sau vită, 3 morcovi, frunză de țelină, leuștean, pătrunjel verde, 1/2 l bulion, sare, 2 cepe. Mod de preparare: Se taie cepele și morcovii în felii, se pun la fiert impreuna cu carnea. Se adauga sare. In timpul fiertului se spumează. Când e totul fiert se adaugă bulionul, frunza de țelină, leuștean si patrunjelul verde tocate marunt. Se lasă să mai dea împreună 2-3 clocote.
Autor: M.Ex.
Data: 20191111 130 accesări |
Ciorbă de ouă cu iaurtPatatas a lo pobreTocană de peșteȚelină pane cu sfeclăPilaf cu praz și măsline |
Index | → | Rubrici | sau | Știri |
|
MExMobil © Monitorul Expres
executat în 1.3759 milisecundePowered by Yky CSM |