Ciorbă țăranească și cu carne


Ingrediente: 1/2 kg carne pasăre sau vită, 3 morcovi, frunză de țelină, leuștean, pătrunjel verde, 1/2 l bulion, sare, 2 cepe.
Mod de preparare: Se taie cepele și morcovii în felii, se pun la fiert impreuna cu carnea. Se adauga sare. In timpul fiertului se spumează. Când e totul fiert se adaugă bulionul, frunza de țelină, leuștean si patrunjelul verde tocate marunt. Se lasă să mai dea împreună 2-3 clocote.
Autor: M.Ex.
Data: 20191111
195 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Creveți cu usturoi



Curry verde cu pui



Vafe cu morcov și măr



Gem de morcovi



Budincă de brânză dulce, fulgi de ovăz și piersici



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres - Stiri Brasov
Powered by Yky CSM
executat în 1.1200 milisecunde