Roșii portugheze cu orez


Ingrediente: roșii mici și tari, sare, piper, oțet, 100 gr. orez, maioneză, 2 ardei copți
Mod de preparare: Se aleg roșii tari și mici. Se taie un capac, se scobesc. Se presară sare, piper, puțin oțet și se lasă o ora deoparte, să se scurgă. Se fierbe orezul în multă apa; se scurge bine și se amestecă cu maioneza pregătita cu muștar, și cu 2 ardei copți, tăiați mărunt. Se unplu roșiile, se așeaza pe o farfurie. Mod de servire Cu salată verde sau frunze de pătrunjel.
Autor: M.Ex.
Data: 20190823
216 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Salată de ouă cu ridichi de lună



Consome de pui



Șuncă și pate în aspic



Salată de macaroane cu maioneză



Varză cu smântână



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres
Powered by Yky CSM
executat în 3.4210 milisecunde