Roșii portugheze cu orez


Ingrediente: roșii mici și tari, sare, piper, oțet, 100 gr. orez, maioneză, 2 ardei copți
Mod de preparare: Se aleg roșii tari și mici. Se taie un capac, se scobesc. Se presară sare, piper, puțin oțet și se lasă o ora deoparte, să se scurgă. Se fierbe orezul în multă apa; se scurge bine și se amestecă cu maioneza pregătita cu muștar, și cu 2 ardei copți, tăiați mărunt. Se unplu roșiile, se așeaza pe o farfurie. Mod de servire Cu salată verde sau frunze de pătrunjel.
Autor: M.Ex.
Data: 20190823
157 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Zacuscă de conopidă



Zacuscă de ghebe



Gogoșari murați



Pepeni murați



Zarzavat pentru ciorbe



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres
Powered by Yky CSM
executat în 4.3230 milisecunde