Pește cu sos de smântână


Ingrediente: 1 kg pește, 2 cepe, 1 linguriță pastă de ardei, 200 g smântâna acră, 2 gălbenușuri, 100 g unt, sare
Mod de preparare: Se rumenesc bucățile de pește în unt, cu ceapă tăiată felii. Se toarnă smântâna deasupra, amestecată cu pasta de ardei. Se acoperă și se fierbe încet 15 minute. Se gustă de sare. Se scoate peștele pe o farfurie. Se strecoară sosul și se leagă cu gălbenușurile. Se toarnă peste pește și se servește cald.
Autor: M.Ex.
Data: 20190820
111 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Vinete cu ardei și roșii



Gogoșari în oțet cu miere



Sos de ceapă



Bureți de fag



Roșii umplute cu urdă



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres
Powered by Yky CSM
executat în 4.1251 milisecunde