Pește cu sos de smântână


Ingrediente: 1 kg pește, 2 cepe, 1 linguriță pastă de ardei, 200 g smântâna acră, 2 gălbenușuri, 100 g unt, sare
Mod de preparare: Se rumenesc bucățile de pește în unt, cu ceapă tăiată felii. Se toarnă smântâna deasupra, amestecată cu pasta de ardei. Se acoperă și se fierbe încet 15 minute. Se gustă de sare. Se scoate peștele pe o farfurie. Se strecoară sosul și se leagă cu gălbenușurile. Se toarnă peste pește și se servește cald.
Autor: M.Ex.
Data: 20190820
182 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Sărățele fragede



Sufleu de pâine albă cu brânză



Vrăbioare la cuptor



Înghețată de căpșuni, zmeură, fragi



Jumări câmpenești



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres - Stiri Brasov
Powered by Yky CSM
executat în 4.4648 milisecunde