Sirop de mere


Ingrediente: 3 kg mere, 3 l apă, 1 kg zahăr
Mod de preparare: Se curăță merele, se taie felii subțiri, se fierb pe foc iute până devin moi. Se strecoară printr-o pânză deasă, se adaugă 1 kg zahăr și se fierbe siropul până începe să se îngroașe, se îndepărtează spuma. Se lasă siropul să se răcească și apoi se pune în borcane mici, bine acoperite cu celofan și legate care vor fi fierte (ca la compot) timp de 15 minute. Se vor păstra într-un loc rece și uscat.
Autor: M.Ex.
Data: 20190814
161 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Sărățele fragede



Sufleu de pâine albă cu brânză



Vrăbioare la cuptor



Înghețată de căpșuni, zmeură, fragi



Jumări câmpenești



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres - Stiri Brasov
Powered by Yky CSM
executat în 4.3020 milisecunde