Sirop de mere


Ingrediente: 3 kg mere, 3 l apă, 1 kg zahăr
Mod de preparare: Se curăță merele, se taie felii subțiri, se fierb pe foc iute până devin moi. Se strecoară printr-o pânză deasă, se adaugă 1 kg zahăr și se fierbe siropul până începe să se îngroașe, se îndepărtează spuma. Se lasă siropul să se răcească și apoi se pune în borcane mici, bine acoperite cu celofan și legate care vor fi fierte (ca la compot) timp de 15 minute. Se vor păstra într-un loc rece și uscat.
Autor: M.Ex.
Data: 20190814
95 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Vinete cu ardei și roșii



Gogoșari în oțet cu miere



Sos de ceapă



Bureți de fag



Roșii umplute cu urdă



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres
Powered by Yky CSM
executat în 4.3098 milisecunde