Compot de pere aromat


Ingrediente: 1 kg pere, 3 pahare apă, 300g zahăr, zeamă de la o lămâie, o bucățică scorțișoară, 2-3 cuișoare.
Mod de preparare: Se curăță perele de coajă și se taie în patru, apoi se curăță de sămânță. Fiecare bucățică se înmoaie în zeamă de lămâie. În acest timp se pun la fiert zahărul și apa, se adaugă perele, scorțișoara și cuișoarele. Se lasă să fiarbă acoperit până se înmoaie perele. Se servește rece.
Autor: M.Ex.
Data: 20190813
101 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Gogoșari în oțet cu miere



Sos de ceapă



Bureți de fag



Roșii umplute cu urdă



Zacuscă de conopidă



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres
Powered by Yky CSM
executat în 4.2958 milisecunde