Compot de pere aromat


Ingrediente: 1 kg pere, 3 pahare apă, 300g zahăr, zeamă de la o lămâie, o bucățică scorțișoară, 2-3 cuișoare.
Mod de preparare: Se curăță perele de coajă și se taie în patru, apoi se curăță de sămânță. Fiecare bucățică se înmoaie în zeamă de lămâie. În acest timp se pun la fiert zahărul și apa, se adaugă perele, scorțișoara și cuișoarele. Se lasă să fiarbă acoperit până se înmoaie perele. Se servește rece.
Autor: M.Ex.
Data: 20190813
159 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Salată de ouă cu ridichi de lună



Consome de pui



Șuncă și pate în aspic



Salată de macaroane cu maioneză



Varză cu smântână



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres
Powered by Yky CSM
executat în 1.3308 milisecunde