Ciuperci umplute de post


Ingrediente: 1 kg. ciuperci proaspete potrivit de mari, ulei, sare, pătrunjel, piper, lămâie
Mod de preparare: Se așază ciupercile într-o cratiță și se pune în fiecare un praf de sare și o linguriță de ulei. Se acoperă și se țin la foc până se înmoaie. Separat se toacă mărunt cotoarele și se înăbușe cu puțină sare și ulei. Când s-au înmuiat bine și au scăzut, se dau deoparte să se răcorească, se amestecă cu foi de pătrunjel tocat mărunt, piper, și se umplu ciupercile răcorite. Se servesc reci.
Autor: M.Ex.
Data: 20190809
183 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Salată de ouă cu ridichi de lună



Consome de pui



Șuncă și pate în aspic



Salată de macaroane cu maioneză



Varză cu smântână



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres
Powered by Yky CSM
executat în 9.3259 milisecunde