Ciuperci umplute de post


Ingrediente: 1 kg. ciuperci proaspete potrivit de mari, ulei, sare, pătrunjel, piper, lămâie
Mod de preparare: Se așază ciupercile într-o cratiță și se pune în fiecare un praf de sare și o linguriță de ulei. Se acoperă și se țin la foc până se înmoaie. Separat se toacă mărunt cotoarele și se înăbușe cu puțină sare și ulei. Când s-au înmuiat bine și au scăzut, se dau deoparte să se răcorească, se amestecă cu foi de pătrunjel tocat mărunt, piper, și se umplu ciupercile răcorite. Se servesc reci.
Autor: M.Ex.
Data: 20190809
126 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Zacuscă de conopidă



Zacuscă de ghebe



Gogoșari murați



Pepeni murați



Zarzavat pentru ciorbe



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres
Powered by Yky CSM
executat în 1.1451 milisecunde