Peşte rasol cu cartofi şi slănină


Ingrediente: 750 gr. peste, 800 gr. cartofi, 1-2 cepe, 100 gr. slănină
Mod de preparare: Slănina de porc se taie bucăţi mărunte şi se prăjesc împreună cu ceapa curăţată şi tăiată felii. Se adaugă cartofi curăţaţi şi tăiaţi felii, se pune sare şi piper si se stinge totul cu 1 pahar de apă. Se acoperă cu capac şi se lasă să fiarbă 5 minute la foc mic. După aceea peştele curăţat şi tăiat se pune peste cartofi şi se fierbe până este gata. Când se servesc la masă, bucăţile de peşte se aşază pe un platou încălzit se garnisesc în jur cu cartofi şi se presară cu pătrunjel verde tocat mărunt.
Autor: M.Ex.
Data: 20181115
2999 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Mămăliguță la cuptor



Sirop de mere



Compot de pere aromat



Fortifiant



Ciuperci umplute de post



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres
Powered by Yky CSM
executat în 6.7610 milisecunde