Varză la cuptor


Ingrediente: o varză mare sau două mai mici, 100 gr. caşcaval, 1 pahar smîntînă, 25 gr. unt, sare
Mod de preparare: Se fierbe varza tăiată în sferturi, în apă clocotită cu sare, se scurge şi se taie felii. Într-o cratiţă unsă cu unt, se pune un strat de varza şi se presară cu caşcaval; se procedează în acest mod pînă cînd se pune toată varza. Peste ultimul strat se toarnă smîntîna şi se pune la cuptor.
Autor: M.Ex.
Data: 20180620
762 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Salată de ton cu fasole



Cîrnaţi de casă cu brînză şi mămăliguţă



Supă cremă de conopidă



Limonad㠄americană“



Ghiveci de gogoşari, ceapă, fasole verde



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres
Powered by Yky CSM
executat în 13.564 milisecunde