Varză la cuptor


Ingrediente: o varză mare sau două mai mici, 100 gr. caşcaval, 1 pahar smîntînă, 25 gr. unt, sare
Mod de preparare: Se fierbe varza tăiată în sferturi, în apă clocotită cu sare, se scurge şi se taie felii. Într-o cratiţă unsă cu unt, se pune un strat de varza şi se presară cu caşcaval; se procedează în acest mod pînă cînd se pune toată varza. Peste ultimul strat se toarnă smîntîna şi se pune la cuptor.
Autor: M.Ex.
Data: 20180620
869 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Sirop de mere



Compot de pere aromat



Fortifiant



Ciuperci umplute de post



Parfait de cacao



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres
Powered by Yky CSM
executat în 4.0619 milisecunde