Ghiveci de gogoşari, ceapă, fasole verde


Ingrediente:
10 morcovi, 10 pătrunjei, 1 kg. fasole verde, 8-10 vinete, 2 dovlecei, 10 gogoşari, 5 kg. roşii, 15 cepe albe, 25 ardei graşi, 1 litru ulei, sare.
Mod de preparare:
Toate zarzavaturile (afară de ceapă şi roşii) se taie felii subţiri, se sărează şi se lasă să stea 2-3 ore. Ceapa se căleşte în ulei, apoi se taie roşiile felii şi, după ce s-a călit ceapa, se aşază zarzavatul stors într-o cratiţă mai mare; un rînd zarzavat, unul de roşii tăiate şi ceapă călită printre ele, apoi deasupra încă puţin ulei şi se dă la foc, se mai mişcă cratiţă uşor să nu se prinda de ea, se fierbe cca 2 ore. Se ia de la foc, se aşază în borcane nu prea pline, se pune puţin ulei deasupra, se fierb în dunst 1/2 oră.
Autor: MEx
Data: 20171013
525 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Băutură cu struguri



Pește cu sos de smântână



Mămăliguță la cuptor



Sirop de mere



Compot de pere aromat



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres
Powered by Yky CSM
executat în 13.043 milisecunde