Gogoşari aperitiv


Ingrediente: 3,5 kg. gogoşari, 250 g ulei, 250 g zahăr sau miere, 250 g oţet, 400 g .pasta de tomate, piper, foi de dafin, sare
Mod de preparare: Se taie gogoşarii felii. Separat, se fierbe uleiul, zaharul, oţetul, pasta de tomate, 2-3 foi de dafin, sare şi piper după gust. Cînd clocoteşte, se introduc gogoşarii. Se fierb 25 de minute, pînă capătă consistentă de zacuscă. Se pune fierbinte în borcane aşezate pe un suport metalic, se pun capacele sau se leagă cu celofan şi se pun sub pătură pînă a doua zi.
Autor: MEx
Data: 20171012
344 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Sufleu de brânză şi ouă



Cîrnaţi de casă cu brînză şi mămăliguţă



Supă cremă de conopidă



Varză la cuptor



Limonad㠄americană“



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres
Powered by Yky CSM
executat în 13.757 milisecunde