Ardei pentru umplut


Ingrediente:
3 kg. ardei, 2 kg. roşii, frunze de ţelină şi pătrunjel, 2-3 rădăcini de hrean, sare
Mod de preparare:
Se spală ardeii şi se curăţă de cotoare şi lamelele albe, se opăresc 2 minute în apa cu sare, şi se scurg. Din roşiile trecute prin separatorul de seminţe, se pregăteste un suc care se fierbe 5 minute în clocote. Se combină în părţi egale cu apa în care s-au opărit ardeii. Se mai lasă să clocotească 5 minute. Se ia vasul de pe foc şi se adaugă frunzele de ţelină şi pătrunjel. Se aleg borcane de 2 litri, spălate şi opărite, şi se pune sucul fierbinte, o treime. Se aşază apoi ardeii pe rînd orizontal, neînghesuiţi. Se umple borcanul pînă rămîn 2-3 cm liber, se pune deasupra o pastilă de aspirină. Se leagă borcanele cu celofan şi se fierb pe baie de aburi 10 minute.
Autor: MEx
Data: 20171011
477 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Salată de ton cu fasole



Cîrnaţi de casă cu brînză şi mămăliguţă



Supă cremă de conopidă



Varză la cuptor



Limonad㠄americană“



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres
Powered by Yky CSM
executat în 8.6901 milisecunde