Ardei pentru umplut


Ingrediente:
3 kg. ardei, 2 kg. roşii, frunze de ţelină şi pătrunjel, 2-3 rădăcini de hrean, sare
Mod de preparare:
Se spală ardeii şi se curăţă de cotoare şi lamelele albe, se opăresc 2 minute în apa cu sare, şi se scurg. Din roşiile trecute prin separatorul de seminţe, se pregăteste un suc care se fierbe 5 minute în clocote. Se combină în părţi egale cu apa în care s-au opărit ardeii. Se mai lasă să clocotească 5 minute. Se ia vasul de pe foc şi se adaugă frunzele de ţelină şi pătrunjel. Se aleg borcane de 2 litri, spălate şi opărite, şi se pune sucul fierbinte, o treime. Se aşază apoi ardeii pe rînd orizontal, neînghesuiţi. Se umple borcanul pînă rămîn 2-3 cm liber, se pune deasupra o pastilă de aspirină. Se leagă borcanele cu celofan şi se fierb pe baie de aburi 10 minute.
Autor: MEx
Data: 20171011
548 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Roșii portugheze cu orez



Mere umplute cu nuci



Băutură cu struguri



Pește cu sos de smântână



Mămăliguță la cuptor



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres
Powered by Yky CSM
executat în 1.9030 milisecunde