Ghiveci grecesc


Ingrediente: 1 kg gogonele, 1 kg gogoşari, 1 kg ardei gras (kapia), 1 kg morcov; Sosul: 1/2 l oţet, 1/2 l apă, 1/2 l ulei, 1/4 kg zahăr, 3 linguri sare, 400g muştar, foi de dafin, piper.
Mod de preparare: Se taie gogonelele cubuleţe, gogoşarii şi ardeii, feliuţe, iar morcovul se dă pe răzătoarea mare. Se pregăteşte sosul separat.Se amestecă totul. Se fierbe in sosul respectiv 5-7 minute. Se pun erece în borcane şi nu se dunstuiesc.
Autor: MEx
Data: 20171010
516 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Roșii portugheze cu orez



Mere umplute cu nuci



Băutură cu struguri



Pește cu sos de smântână



Mămăliguță la cuptor



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres
Powered by Yky CSM
executat în 4.0729 milisecunde