Ghiveci grecesc


Ingrediente: 1 kg gogonele, 1 kg gogoşari, 1 kg ardei gras (kapia), 1 kg morcov; Sosul: 1/2 l oţet, 1/2 l apă, 1/2 l ulei, 1/4 kg zahăr, 3 linguri sare, 400g muştar, foi de dafin, piper.
Mod de preparare: Se taie gogonelele cubuleţe, gogoşarii şi ardeii, feliuţe, iar morcovul se dă pe răzătoarea mare. Se pregăteşte sosul separat.Se amestecă totul. Se fierbe in sosul respectiv 5-7 minute. Se pun erece în borcane şi nu se dunstuiesc.
Autor: MEx
Data: 20171010
456 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Salată de ton cu fasole



Cîrnaţi de casă cu brînză şi mămăliguţă



Supă cremă de conopidă



Varză la cuptor



Limonad㠄americană“



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres
Powered by Yky CSM
executat în 5.2719 milisecunde