Salată Aristocrata cu fructe de mare


Ingrediente: 200g file somon, creveți, un rac, scoici, 2 conserve ton, un pește cod, icre negre, porumb, salata verde, bulion.
Mod de preparare: Somonul se fierbe la foc mic. Creveții se prăjesc. Racul se bagă la cuptor, împreună cu scoicile, ca sos având un vin alb. Porumbul se fierbe și se păstrează doar boabele. Intr-un bol mare, se pune somonul tăiat bucățele, crevetii, icrele, scoicile, tonul, porumbul fiert, salata verde, iar racul se pune la mijloc. Peste aceasta se pune bulionul. Se poate servi cu oțet, ulei sau lămâie.
Autor: M.Ex.
Data: 20191021
98 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Pană de somn



Rasol de pește cu cartofi natur



Conopidă conservată



Drob de post



Ciorbă țăranească și cu carne



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres
Powered by Yky CSM
executat în 4.1289 milisecunde