Sirop de mere


Ingrediente: 3 kg mere, 3 l apă, 1 kg zahăr
Mod de preparare: Se curăţă merele, se taie în felii subţiri şi se pun într-o cratiţă cu apă pe foc iute pînă devin moi. Se strecoară printr-o pînză deasă, se adaugă 1 kg zahăr şi se fierbe siropul pînă începe să se îngroaşe, avînd grijă să se îndepărteze spuma. Se lasă siropul să se răcească şi apoi se pune în borcane mici, bine acoperite cu celofan şi legate care vor fi fierte (ca la compot) timp de 15 minute. Se vor păstra într-un loc rece şi uscat.
Autor: M.Ex.
Data: 20180719
856 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Supă cremă de conopidă



Varză la cuptor



Limonad㠄americană“



Ghiveci de gogoşari, ceapă, fasole verde



12 octombrie



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres
Powered by Yky CSM
executat în 9.7060 milisecunde