Supă de ciuperci


Ingrediente: 250 g ciuperci, 50 g unt, 1 ceapă, 100 g smîntînă, 1 lingură făină, pătrunjel, sare, piper
Mod de preparare: Se înăbuşă 10 minute ciupercile tăiate felii cu ceapa întreagă şi untul. Se presară făina şi se adauga 1 1/2 litru apă (sau zeamă de oase), sare, piper şi pătrunjel verde. Se lasă să fiarbă la foc domol 3/4 de oră, după care se scoate ceapa.
Mod de servire: Se serveşte dreasă cu smîntînă.
Autor: M.Ex.
Data: 20180719
1571 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Supă cremă de conopidă



Varză la cuptor



Limonad㠄americană“



Ghiveci de gogoşari, ceapă, fasole verde



12 octombrie



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres
Powered by Yky CSM
executat în 2.8729 milisecunde