Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Diverse Alinuța Bulă Trilă Ion și Maria Sir și John Ardeleni Moldoveni Olteni Unguri Evrei Scoțieni Somalezi Nebuni Bețivi Blonde Canibali Polițiști Pescari Homosexuali Seci Căsătorie Animale Politice Culmi Diferențe Legile lui Murphy Întrebări și răspunsuri Radio Erevan Computere
Aperitive Supe Ciorbe Mâncăruri Paste & Tăiței Pui Porc Pește Mânzat Vânat Salate Sosuri Deserturi Cofetărie Prăjituri Plăcinte Fructe Specific regional Băuturi Băuturi alcoolice
Câini Pisici Alte animale
Index -> Rubrici -> Rețete
Publicitate

Ardei pentru umplut

Autor: MEx, data: 11.10.2017, 348 accesări

Ingrediente:
3 kg. ardei, 2 kg. roşii, frunze de ţelină şi pătrunjel, 2-3 rădăcini de hrean, sare
Mod de preparare:
Se spală ardeii şi se curăţă de cotoare şi lamelele albe, se opăresc 2 minute în apa cu sare, şi se scurg. Din roşiile trecute prin separatorul de seminţe, se pregăteste un suc care se fierbe 5 minute în clocote. Se combină în părţi egale cu apa în care s-au opărit ardeii. Se mai lasă să clocotească 5 minute. Se ia vasul de pe foc şi se adaugă frunzele de ţelină şi pătrunjel. Se aleg borcane de 2 litri, spălate şi opărite, şi se pune sucul fierbinte, o treime. Se aşază apoi ardeii pe rînd orizontal, neînghesuiţi. Se umple borcanul pînă rămîn 2-3 cm liber, se pune deasupra o pastilă de aspirină. Se leagă borcanele cu celofan şi se fierb pe baie de aburi 10 minute.
Comentarii:
Publicitate

Varză dulce cu unt şi pesmet
Ingrediente: 1 varză mijlocie, 2 1/2 linguri unt, 1 lingură cu vîrf pesmet, sare
Mod de[.]
[»]

Cîrnaţi de casă cu brînză şi mămăliguţă
Ingrediente: 500 g cîrnaţi afumaţi, 300 g brînză de burduf, mălai, 2 ouă, 100[.] [»]

Supă cremă de conopidă
Ingrediente: 1 conopidă, 1 ceapă, 2 morcovi, 1 albitură, 1 țelina, 2 căței de usturoi, 2 cartofi, sare[.] [»]

Varză la cuptor
Ingrediente: o varză mare sau două mai mici, 100 gr. caşcaval, 1 pahar smîntînă,[.] [»]

Limonad㠄americană“
Ingrediente: 1 sticla apă minerală, zeama unei jumătăţi de lămîie, coaja[.] [»]

Ghiveci de gogoşari, ceapă, fasole verde
Ingrediente:
10 morcovi, 10 pătrunjei, 1 kg. fasole verde, 8-10 vinete, 2 dovlecei, 10 gogoşari,[.]
[»]

12 octombrie
Ortodox
Sf. Mc. Prov, Tarah si Andronic; Sf. Cosma, Ep. Maiumei
Greco-catolic
Sf M Prov,[.]
[»]

Gogoşari aperitiv
Ingrediente: 3,5 kg. gogoşari, 250 g ulei, 250 g zahăr sau miere, 250 g oţet, 400 g[.] [»]

Ghiveci grecesc
Ingrediente: 1 kg gogonele, 1 kg gogoşari, 1 kg ardei gras (kapia), 1 kg morcov; Sosul: 1/2 l oţet,[.] [»]

Gogoşari cu fasole boabe
Ingrediente: 1/2 litru ulei, 10 cepe potrivite, 20 gogoşari, 1 kg fasole boabe, 1 litru bulion,[.] [»]
Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
(Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Siteuri partenere:
AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
| | |
© Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres | Powered by Yky CSM | executat în 14.322 milisecunde, încărcat în milisecunde