Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Diverse Alinuța Bulă Trilă Ion și Maria Sir și John Ardeleni Moldoveni Olteni Unguri Evrei Scoțieni Somalezi Nebuni Bețivi Blonde Canibali Polițiști Pescari Homosexuali Seci Căsătorie Animale Politice Culmi Diferențe Legile lui Murphy Întrebări și răspunsuri Radio Erevan Computere
Aperitive Supe Ciorbe Mâncăruri Paste & Tăiței Pui Porc Pește Mânzat Vânat Salate Sosuri Deserturi Cofetărie Prăjituri Plăcinte Fructe Specific regional Băuturi Băuturi alcoolice
Câini Pisici Alte animale
Index -> Rubrici -> Rețete
Publicitate

Ardei pentru umplut

Autor: MEx, data: 11.10.2017, 636 accesări

Ingrediente:
3 kg. ardei, 2 kg. roşii, frunze de ţelină şi pătrunjel, 2-3 rădăcini de hrean, sare
Mod de preparare:
Se spală ardeii şi se curăţă de cotoare şi lamelele albe, se opăresc 2 minute în apa cu sare, şi se scurg. Din roşiile trecute prin separatorul de seminţe, se pregăteste un suc care se fierbe 5 minute în clocote. Se combină în părţi egale cu apa în care s-au opărit ardeii. Se mai lasă să clocotească 5 minute. Se ia vasul de pe foc şi se adaugă frunzele de ţelină şi pătrunjel. Se aleg borcane de 2 litri, spălate şi opărite, şi se pune sucul fierbinte, o treime. Se aşază apoi ardeii pe rînd orizontal, neînghesuiţi. Se umple borcanul pînă rămîn 2-3 cm liber, se pune deasupra o pastilă de aspirină. Se leagă borcanele cu celofan şi se fierb pe baie de aburi 10 minute.
Comentarii:
Publicitate

Pilaf din bulgur, rețetă turcească
Ingrediente: pentru 5 porții: 200 g bulgur,250 ml apă sau supă,1 buc ceapă medie, 1 buc ardei roșu,1[.] [»]

Mici de casă
Ingrediente: 1 kilogram de carne tocată (amestec vită și porc); cimbru; boia de ardei; O căpățână de[.] [»]

Sărățele fragede
Ingrediente: 600 g faină; 250 g unt (margarină); 100 g untură; 100ml lapte; 3 gălbenușuri; 3 lingurițe[.] [»]

Sufleu de pâine albă cu brânză
Ingrediente: 8 felii de pâine, 2 cești lapte, 2 ouă, 1/2 kg brânză telemea amestecată cu brânză de vacă,[.] [»]

Vrăbioare la cuptor
Ingrediente: 2 kg. vrăbioare de vacă, 2 linguri untură, sare, piper
Mod de preparare: Se desfac[.]
[»]

Înghețată de căpșuni, zmeură, fragi
Ingrediente: 300 g zahăr pudră, 4 pahare pulpă de fructe, 1 pahar lapte, 1 albuș
Mod de preparare:[.]
[»]

Jumări câmpenești
Ingrediente: 6 ouă, 150 gr. cartofi fierți, 4 roșii, 100 gr. ciuperci, 50 gr. unt, 100 gr. măzare, 50[.] [»]

Sufleu de spanac cu șuncă
Ingrediente: 1 kg spanac, 1 lingură făină, 1 pahar smântână, 2 linguri unt, 2 ouă, 100g șun, sare, pesmet[.] [»]

Gogoși simple
Ingrediente: 500 gr făină,120 gr unt, 3 gălbenușuri de ou, 40 gr drojdie, o lingură zahar, o linguriță[.] [»]

Salată de orez, roșii și ton
Ingrediente: 100 g orez, 2 roșii, o conservă ton, boabe porumb fiert conservă, o lingură maioneză, lămâie,[.] [»]
Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
(Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Setări Cookies
Siteuri partenere:
AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
| | |
2003 - 2020 © Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres - Stiri Brasov | Powered by Yky CSM | executat în 2 milisecunde, încărcat în milisecunde