Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Diverse Alinuța Bulă Trilă Ion și Maria Sir și John Ardeleni Moldoveni Olteni Unguri Evrei Scoțieni Somalezi Nebuni Bețivi Blonde Canibali Polițiști Pescari Homosexuali Seci Căsătorie Animale Politice Culmi Diferențe Legile lui Murphy Întrebări și răspunsuri Radio Erevan Computere
Aperitive Supe Ciorbe Mâncăruri Paste & Tăiței Pui Porc Pește Mânzat Vânat Salate Sosuri Deserturi Cofetărie Prăjituri Plăcinte Fructe Specific regional Băuturi Băuturi alcoolice
Câini Pisici Alte animale
Index -> Rubrici -> Rețete -> Specific regional
Publicitate

Spaghete bolognese

Autor: M. Ex.., data: 28.01.2009, 797 accesări

Ingrediente: 500 g spaghete; 200 g carne tocată; 2 morcovi; pătrunjel verde; o jumătate de praz; 2 linguri bulion; roșii dintr-o conservă; 3-4 linguri ulei; o ceapă; un cățel de usturoi; sare; busuioc; parmezan.
Mod de preparare: Prazul se taie rondele și morcovii cubulețe. Ceapa și usturoiul se călesc puțin și se adaugă morcovii și prazul. Se lasă 5 minute, se pune carnea și se amestecă. Se pune sare și piper după gust, se adaugă bulionul, roșiile și se lasă la fiert aproximativ 30 de minute. Spaghetele fierte se pun într-un vas și peste ele se toarnă sosul și se adaugă sosul, busuiocul, pătrunjelul și parmezanul.
Comentarii:
Publicitate

Mămăligă italiană
Ingrediente: 200 g mălai, 400 ml apă, sare, 150 g cîrnați, 100 g cașcaval, o lingură de unt, castraveți[.] [»]

Tartă alsaciană cu ceapă
Ingrediente : Aluat brisée (aluat frantuzesc) din: 250 gr. făină, 2 ouă, 125 gr unt rece, de la frigider,[.] [»]

Carne de vițel cu dovlecei
Ingrediente: 750 g carne de vițel,10 dovlecei,1 ceapă, 100g unt, 1 l zeamă de carne, 1 legătura mărar,[.] [»]

Mere umplute
Ingrediente: 12 mere, 500 g carne tocată , o lingură untură, un ou, sare. Pentru sos: 2 linguri unt sau[.] [»]

Gulaș de fasole
Ingrediente: 500 g pulpă de porc; 250 g fasole boabe; 4 cepe; 2 morcovi; sare, piper; boia; foi de dafin;[.] [»]

Melci prăjiți ardelenești
Ingrediente: 96 melci Escar Prod (borcan); 500 g untură; o jumătate căpățînă de usturoi; o ceapă; 30[.] [»]

Conopidă napolitană
Ingrediente: o conopidă; o cutie roșii în bulion; o lingură ulei; o ceapă; 12 măsline; 2 lingurițe capere;[.] [»]

Tortellini carbonara
Ingrediente: o pungă tortellini; 200 g șuncă afumată; 250 g mozzarella; 3 ouă, 3 căței de usturoi; sare.
Mod[.]
[»]

Omletă mexicană
Ingrediente: 4 ouă; 200 g bacon; o pungă de amestec mexican de legume; 50 g brînză; sare; piper; unt. Mod[.] [»]

Tagliatelle cu sos
Ingrediente: 500 g tagliatele; 100 g șuncă; 50 g cașcaval; 200 ml smîntînă; 200 g sos pentru spaghete;[.] [»]
Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
(Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Siteuri partenere:
AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
| | |
© Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres | Powered by Yky CSM | executat în 32.258 milisecunde, încărcat în milisecunde