Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Diverse Alinuța Bulă Trilă Ion și Maria Sir și John Ardeleni Moldoveni Olteni Unguri Evrei Scoțieni Somalezi Nebuni Bețivi Blonde Canibali Polițiști Pescari Homosexuali Seci Căsătorie Animale Politice Culmi Diferențe Legile lui Murphy Întrebări și răspunsuri Radio Erevan Computere
Aperitive Supe Ciorbe Mâncăruri Paste & Tăiței Pui Porc Pește Mânzat Vânat Salate Sosuri Deserturi Cofetărie Prăjituri Plăcinte Fructe Specific regional Băuturi Băuturi alcoolice
Câini Pisici Alte animale
Index -> Rubrici -> Rețete -> Specific regional
Publicitate

Carne de vițel cu dovlecei

Autor: M.Ex., data: 27.06.2012, 726 accesări

Ingrediente: 750 g carne de vițel,10 dovlecei,1 ceapă, 100g unt, 1 l zeamă de carne, 1 legătura mărar, 5 lingurițe făină, 10 roșii, sare și piper după gust
Mod de preparare: Carnea se spală si se taie în bucăți egale, care apoi se pun la prăjit într-o cratiță cu unt infierbîntat. Se adaugă ceapa tăiată mărunt, sare, piper și, cînd carnea s-a rumenit, făina. După 2 minute, se adaugă roșiile curățate de coaja si taiate mărunt. Totul se stinge cu zeamă de carne și se lasă să fiarbă la foc mic. Dovleceii se curăță, se spală și se călesc pe toate părțile in unt infierbîntat, apoi se pun în cratița cu carne (cînd aceasta este aproape fiartă)
Comentarii:
Publicitate

Mămăligă italiană
Ingrediente: 200 g mălai, 400 ml apă, sare, 150 g cîrnați, 100 g cașcaval, o lingură de unt, castraveți[.] [»]

Tartă alsaciană cu ceapă
Ingrediente : Aluat brisée (aluat frantuzesc) din: 250 gr. făină, 2 ouă, 125 gr unt rece, de la frigider,[.] [»]

Mere umplute
Ingrediente: 12 mere, 500 g carne tocată , o lingură untură, un ou, sare. Pentru sos: 2 linguri unt sau[.] [»]

Gulaș de fasole
Ingrediente: 500 g pulpă de porc; 250 g fasole boabe; 4 cepe; 2 morcovi; sare, piper; boia; foi de dafin;[.] [»]

Melci prăjiți ardelenești
Ingrediente: 96 melci Escar Prod (borcan); 500 g untură; o jumătate căpățînă de usturoi; o ceapă; 30[.] [»]

Conopidă napolitană
Ingrediente: o conopidă; o cutie roșii în bulion; o lingură ulei; o ceapă; 12 măsline; 2 lingurițe capere;[.] [»]

Tortellini carbonara
Ingrediente: o pungă tortellini; 200 g șuncă afumată; 250 g mozzarella; 3 ouă, 3 căței de usturoi; sare.
Mod[.]
[»]

Omletă mexicană
Ingrediente: 4 ouă; 200 g bacon; o pungă de amestec mexican de legume; 50 g brînză; sare; piper; unt. Mod[.] [»]

Tagliatelle cu sos
Ingrediente: 500 g tagliatele; 100 g șuncă; 50 g cașcaval; 200 ml smîntînă; 200 g sos pentru spaghete;[.] [»]

Spaghete bolognese
Ingrediente: 500 g spaghete; 200 g carne tocată; 2 morcovi; pătrunjel verde; o jumătate de praz; 2 linguri[.] [»]
Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
(Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Siteuri partenere:
AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
| | |
© Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres | Powered by Yky CSM | executat în 32.685 milisecunde, încărcat în milisecunde