Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Diverse Alinuța Bulă Trilă Ion și Maria Sir și John Ardeleni Moldoveni Olteni Unguri Evrei Scoțieni Somalezi Nebuni Bețivi Blonde Canibali Polițiști Pescari Homosexuali Seci Căsătorie Animale Politice Culmi Diferențe Legile lui Murphy Întrebări și răspunsuri Radio Erevan Computere
Aperitive Supe Ciorbe Mâncăruri Paste & Tăiței Pui Porc Pește Mânzat Vânat Salate Sosuri Deserturi Cofetărie Prăjituri Plăcinte Fructe Specific regional Băuturi Băuturi alcoolice
Câini Pisici Alte animale
Index -> Rubrici -> Rețete -> Prăjituri
Publicitate

Prăjitură cu cocă rasă și gem de prune

Autor: M. Ex., data: 12.03.2014, 652 accesări

Ingrediente: 3 ouă, 1 cană zahăr, 1 cană ulei, 2 lingurițe esență de rom, 2 lingurițe esență de vanilie, 1 pliculeț praf de copt, 1 linguriță sare, 800 gr făină, 400 gr gem prune.
Preparare: Ouăle și zahărul se mixează pînă se topește zahărul, se pune uleiul, esențele de rom și vanilie, praful de copt si sarea se mixează bine apoi se presară făina peste și se amestecă pînă cînd compoziția devine tărișoară. Se unge tava cu ulei și se tapetează cu făină. Se păstrează un sfert din cocă pentru ras iar restul se pune în tavă și se întinde, apoi se unge cu gemul de prune și se rade coca deasupra. Se pune prăjitură la cuptor timp de 40-60 min la foc mic. Se scoate și se presară cu zahăr vanilinat.
Comentarii:
Publicitate

Cheesecake crud cu zmeură
Ingrediente: 4 căni cu nuci caju; sucul de la două lămîi; 1 cană și jumătate miere; 1 cană unt de cocos;[.] [»]
Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
(Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Siteuri partenere:
AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
| | |
© Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres | Powered by Yky CSM | executat în 34.137 milisecunde, încărcat în milisecunde