Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Diverse Alinuța Bulă Trilă Ion și Maria Sir și John Ardeleni Moldoveni Olteni Unguri Evrei Scoțieni Somalezi Nebuni Bețivi Blonde Canibali Polițiști Pescari Homosexuali Seci Căsătorie Animale Politice Culmi Diferențe Legile lui Murphy Întrebări și răspunsuri Radio Erevan Computere
Aperitive Supe Ciorbe Mâncăruri Paste & Tăiței Pui Porc Pește Mânzat Vânat Salate Sosuri Deserturi Cofetărie Prăjituri Plăcinte Fructe Specific regional Băuturi Băuturi alcoolice
Câini Pisici Alte animale
Index -> Rubrici -> Rețete -> Porc
Publicitate

Mușchiuleț de porc cu ciupercuțe și pere

Autor: M.Ex., data: 11.01.2012, 902 accesări

Ingrediente: 500 g de muschiuleț porc, 2 pere, 2 cepe roșii măricele, 1 ardei gras, cîteva ciupercuțe Champignon, 4 căței usturoi, puțin ulei de măsline, tarhon uscat, cîteva fire de pătrunjel, sare și piper.
Mod de preparare: Muschiulețul se taie în 3 bucăți care se crestează și se pune în spații feliute de usturoi.Se sărează și se piperează după gust. Ciupercuțele se spală si se lasă întregi. La fel și perele. Ardeiul se taie felii mai mari, iar cepele se taie în sferturi. Toate ingredientele de mai sus se pun într-o tava termorezistentă, se toarnă puțin ulei de măsline peste ele și se presară tarhon uscat și mărunțit. Se dă cuptor cam 1 oră.
Comentarii:
Publicitate

Friptură din ceafă de porc
Ingrediente: 800 gr ceafă de porc, 2 cepe mici, 3 căței usturoi, 50ml ulei, 50 ml apă, rozmarin, sare,[.] [»]

Porc aromat la tigaie
Ingrediente: 500 g carne porc (pulpa), 100 ml vin alb, 200 ml apă, 50 ml ulei floarea soarelui, 2 linguri[.] [»]

Friptură la cană de lut
Ingrediente: 300 g carne de porc cu puțină grăsime; 2 cartofi potriviți; o mînă de aluat de pîine.
Mod[.]
[»]

Șnițele de porc cu legume
Ingrediente: cotlet de porc, sare, piper,ouă, făină albă, pesmet, morcovi, gulii, pătrunjel rădăcină,[.] [»]

Mușchi de porc la cuptor
Ingrediente: 500 g muschi de porc, coriandru boabe, cimbru măcinat, crenguțe de cimbru, oregano, 2 căței[.] [»]

Varză murată cu carne
Ingrediente:1.5 kg varza murată,1 kg carne porc, 2 cepe, 2 linguri pastă de gogoșari, 2 foi dafin, 2[.] [»]

Mușchiuleț de porc umplut cu spanac
Ingrediente: 500 g mușchiuleț de porc, 1 jumătate linguriță sare cu gust de țelină,1 jumătate linguriță[.] [»]

Tobă de porc
Ingrediente: picioare de porc, burtă de porc, urechi de porc, șorici, slănină, ficatul, limba și carnea[.] [»]

Rulada de burtă de porc
Ingrediente: burtă de porc, mușchi de porc, 1 ardei roșu, 1 ardei galben, 1 păstîrnac, măsline, cimbru,[.] [»]

Sîngerete
Ingrediente: 5 kg măruntaie de porc (ficat, inimă, plămîni, carne cu sînge de la gît, slănină și carne),[.] [»]
Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
(Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Siteuri partenere:
AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
| | |
© Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres | Powered by Yky CSM | executat în 18.438 milisecunde, încărcat în milisecunde