Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Diverse Alinuța Bulă Trilă Ion și Maria Sir și John Ardeleni Moldoveni Olteni Unguri Evrei Scoțieni Somalezi Nebuni Bețivi Blonde Canibali Polițiști Pescari Homosexuali Seci Căsătorie Animale Politice Culmi Diferențe Legile lui Murphy Întrebări și răspunsuri Radio Erevan Computere
Aperitive Supe Ciorbe Mâncăruri Paste & Tăiței Pui Porc Pește Mânzat Vânat Salate Sosuri Deserturi Cofetărie Prăjituri Plăcinte Fructe Specific regional Băuturi Băuturi alcoolice
Câini Pisici Alte animale
Index -> Rubrici -> Rețete -> Porc
Publicitate

Mușchiuleț de porc umplut cu spanac

Autor: M.Ex., data: 20.12.2011, 1388 accesări

Ingrediente: 500 g mușchiuleț de porc, 1 jumătate linguriță sare cu gust de țelină,1 jumătate linguriță praf de usturoi sau usturoi ras, 1 jumătate linguriță piper, 4 felii brînză de burduf sau telemea, 2 căni spanac, 2 felii șuncă.
Mod de preparare: Se face o tăietură în lungul mușchiului, pe mijloc, pînă la 1 cm de bază. Se desface carnea în două. Fiecare jumătate se taie din nou longitudinal, pînă la 1 cm de bază; se acopera cu folie de plastic. Se bate carnea pînă cînd ajunge de circa 8 mm grosime. Se scoate folia; se presară pe carne 1/4 linguriță sare cu țelina, 1/4 linguriță praf de usturoi și 1/4 linguriță de piper. Apoi se întinde spanacul și șunca; se preseaza ușor. Se rulează mușchiulețul. Se leagă cu ață de bucătărie, la intervale de aproximativ 5 cm. Se presară deasupra restul de sare, de usturoi și de piper, după care se așează într-o tavă nu prea adîncă. Se bagă mușchiulețul la cuptor, la 220 de grade, neacoperit, unde se lasă 25-30 min. Se lasa să stea 10 min. înainte să se taie felii.
Comentarii:
Publicitate

Friptură din ceafă de porc
Ingrediente: 800 gr ceafă de porc, 2 cepe mici, 3 căței usturoi, 50ml ulei, 50 ml apă, rozmarin, sare,[.] [»]

Porc aromat la tigaie
Ingrediente: 500 g carne porc (pulpa), 100 ml vin alb, 200 ml apă, 50 ml ulei floarea soarelui, 2 linguri[.] [»]

Friptură la cană de lut
Ingrediente: 300 g carne de porc cu puțină grăsime; 2 cartofi potriviți; o mînă de aluat de pîine.
Mod[.]
[»]

Șnițele de porc cu legume
Ingrediente: cotlet de porc, sare, piper,ouă, făină albă, pesmet, morcovi, gulii, pătrunjel rădăcină,[.] [»]

Mușchiuleț de porc cu ciupercuțe și pere
Ingrediente: 500 g de muschiuleț porc, 2 pere, 2 cepe roșii măricele, 1 ardei gras, cîteva ciupercuțe[.] [»]

Mușchi de porc la cuptor
Ingrediente: 500 g muschi de porc, coriandru boabe, cimbru măcinat, crenguțe de cimbru, oregano, 2 căței[.] [»]

Varză murată cu carne
Ingrediente:1.5 kg varza murată,1 kg carne porc, 2 cepe, 2 linguri pastă de gogoșari, 2 foi dafin, 2[.] [»]

Tobă de porc
Ingrediente: picioare de porc, burtă de porc, urechi de porc, șorici, slănină, ficatul, limba și carnea[.] [»]

Rulada de burtă de porc
Ingrediente: burtă de porc, mușchi de porc, 1 ardei roșu, 1 ardei galben, 1 păstîrnac, măsline, cimbru,[.] [»]

Sîngerete
Ingrediente: 5 kg măruntaie de porc (ficat, inimă, plămîni, carne cu sînge de la gît, slănină și carne),[.] [»]
Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
(Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Siteuri partenere:
AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
| | |
© Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres | Powered by Yky CSM | executat în 26.808 milisecunde, încărcat în milisecunde