Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Diverse Alinuța Bulă Trilă Ion și Maria Sir și John Ardeleni Moldoveni Olteni Unguri Evrei Scoțieni Somalezi Nebuni Bețivi Blonde Canibali Polițiști Pescari Homosexuali Seci Căsătorie Animale Politice Culmi Diferențe Legile lui Murphy Întrebări și răspunsuri Radio Erevan Computere
Aperitive Supe Ciorbe Mâncăruri Paste & Tăiței Pui Porc Pește Mânzat Vânat Salate Sosuri Deserturi Cofetărie Prăjituri Plăcinte Fructe Specific regional Băuturi Băuturi alcoolice
Câini Pisici Alte animale
Index -> Rubrici -> Rețete -> Porc
Publicitate

Tobă de porc

Autor: M.Ex., data: 15.12.2011, 1399 accesări

Ingrediente: picioare de porc, burtă de porc, urechi de porc, șorici, slănină, ficatul, limba și carnea de la gâtul porcului, mușchiuleț de porc, sare, piper, foi de dafin, boia dulce, boabe de piper, 1 ceapă, 1 pahar cu vin.
Mod de preparare: Se taie toată carnea, limba și slănina se taie fîșii. Se dă cu sare, piper și boia dulce și se pun să fiarbă într-o oală mare plină cu apă rece. Între timp, se spală burta, se curăță bine, apoi se umple, se coase și se înțeapă. Se pune din nou la fiert în apă rece, unde se adaugă o ceapă tăiată în patru, foi de dafin, boia dulce, 1 linguriță boabe de piper și un pahar cu vin. După fierbere, toba se ține presată între două funduri din lemn timp de o zi. Se păstrează la rece, în frigider.
Comentarii:
Publicitate

Friptură din ceafă de porc
Ingrediente: 800 gr ceafă de porc, 2 cepe mici, 3 căței usturoi, 50ml ulei, 50 ml apă, rozmarin, sare,[.] [»]

Porc aromat la tigaie
Ingrediente: 500 g carne porc (pulpa), 100 ml vin alb, 200 ml apă, 50 ml ulei floarea soarelui, 2 linguri[.] [»]

Friptură la cană de lut
Ingrediente: 300 g carne de porc cu puțină grăsime; 2 cartofi potriviți; o mînă de aluat de pîine.
Mod[.]
[»]

Șnițele de porc cu legume
Ingrediente: cotlet de porc, sare, piper,ouă, făină albă, pesmet, morcovi, gulii, pătrunjel rădăcină,[.] [»]

Mușchiuleț de porc cu ciupercuțe și pere
Ingrediente: 500 g de muschiuleț porc, 2 pere, 2 cepe roșii măricele, 1 ardei gras, cîteva ciupercuțe[.] [»]

Mușchi de porc la cuptor
Ingrediente: 500 g muschi de porc, coriandru boabe, cimbru măcinat, crenguțe de cimbru, oregano, 2 căței[.] [»]

Varză murată cu carne
Ingrediente:1.5 kg varza murată,1 kg carne porc, 2 cepe, 2 linguri pastă de gogoșari, 2 foi dafin, 2[.] [»]

Mușchiuleț de porc umplut cu spanac
Ingrediente: 500 g mușchiuleț de porc, 1 jumătate linguriță sare cu gust de țelină,1 jumătate linguriță[.] [»]

Rulada de burtă de porc
Ingrediente: burtă de porc, mușchi de porc, 1 ardei roșu, 1 ardei galben, 1 păstîrnac, măsline, cimbru,[.] [»]

Sîngerete
Ingrediente: 5 kg măruntaie de porc (ficat, inimă, plămîni, carne cu sînge de la gît, slănină și carne),[.] [»]
Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
(Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Siteuri partenere:
AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
| | |
© Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres | Powered by Yky CSM | executat în 23.765 milisecunde, încărcat în milisecunde