Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Diverse Alinuța Bulă Trilă Ion și Maria Sir și John Ardeleni Moldoveni Olteni Unguri Evrei Scoțieni Somalezi Nebuni Bețivi Blonde Canibali Polițiști Pescari Homosexuali Seci Căsătorie Animale Politice Culmi Diferențe Legile lui Murphy Întrebări și răspunsuri Radio Erevan Computere
Aperitive Supe Ciorbe Mâncăruri Paste & Tăiței Pui Porc Pește Mânzat Vânat Salate Sosuri Deserturi Cofetărie Prăjituri Plăcinte Fructe Specific regional Băuturi Băuturi alcoolice
Câini Pisici Alte animale
Index -> Rubrici -> Rețete -> Plăcinte

Plăcintă cu mere

Ingrediente: 1 kg de mere, un aluat de foietaj, zahăr o cană, zahar vanilat, 800-900 gr. brînză de vaci, 2 lg, smîntînă, scorțișoară, rom, coajă rasă de lămîie, un galbenus de ou.
Mod de preparare: Merele se curăță și se taie felii. Se face un sirop din apă , zahăr și esențe. Se pun feliile la fiert, cca 15 min. .Amestecăm ușor. Se face o compoziție din brînză, smîntănă, ou, rom, zahar, zahar vanilat, coajă de lămîie și un praf de scroțișoară. Se tapeteaza o tavă cu hîrtie de copt, se așează aluatul, se pune compoziția , apoi se pun feliile de măr. Dăm la cuptor 40-50 de minute

Rețete:

Publicitatea este dezactivata pe perioada alegerilor
Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
(Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Siteuri partenere:
AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
| | |
© Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres | Powered by Yky CSM | executat în 18.810 milisecunde, încărcat în milisecunde