Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Diverse Alinuța Bulă Trilă Ion și Maria Sir și John Ardeleni Moldoveni Olteni Unguri Evrei Scoțieni Somalezi Nebuni Bețivi Blonde Canibali Polițiști Pescari Homosexuali Seci Căsătorie Animale Politice Culmi Diferențe Legile lui Murphy Întrebări și răspunsuri Radio Erevan Computere
Aperitive Supe Ciorbe Mâncăruri Paste & Tăiței Pui Porc Pește Mânzat Vânat Salate Sosuri Deserturi Cofetărie Prăjituri Plăcinte Fructe Specific regional Băuturi Băuturi alcoolice
Câini Pisici Alte animale
Index -> Rubrici -> Rețete -> Mâncăruri
Publicitate

Fasole bătută

Autor: M. Ex., data: 27.02.2014, 752 accesări

Ingrediente: fasole uscată, 2 morcovi, 4 cepe, 2 căpățîni de usturoi, boia dulce, 50 ml ulei.
Preparare: Se lasă fasolea la înmuiat de pe o zi pe alta si apoi se fierbe, schimbînd 2-3 ape. Se lasă să fiarbă în apă cu sare pîna crapă bobul, apoi adăugăm si morcovii intregi. Se toacă mărunt (1/2 din cantitate) ceapa + usturoi și se călesc pînă devin crocante. După ce a fiert fasolea, avem grijă să rămînă și zeamă, se da prin robot impreuna cu morcovii. Se adaugă ceapa călită. Se amesteca pîna se încorporează tot uleiul. Apoi se prăjește restul de ceapă și usturoi, la care se adaugă un vîrf de cuțit de boia dulce și se presară.
Comentarii:
Publicitate

Mazăre cu parizer de curcan
Ingrediente: 300 g parizer de curcan, 500 g mazăre verde, o ceapă, 100 ml ulei de măsline, 2 căni supă[.] [»]

Brocoli pane
Ingrediente: broccoli, 1 ou, 2 linguri făină, pesmet, sare, vegeta, piper
Pentru sos: 100 ml smîntînă,[.]
[»]

Legume la cuptor
Ingrediente: Ardei gras multicolor - 2-3 buc, Dovlecei - 2 buc, Ciuperci - 300g, Ulei de măsline - 30ml,[.] [»]

Ciuperci pane
Ingrediente: 500 g ciuperci champignon, 2 ouă, pătrunjel, cîteva linguri de făina, cîteva linguri de[.] [»]

Pastă de năut
Ingrediente: 800g naut la conservă, 2 roșii, 1 ceapă roșie, zeama de la 1 lămîie, sare, piper, ulei de[.] [»]

Omletă cu ciuperci
Ingrediente: 4 ouă, 4 ciuperci champignon, 4 linguri lapte, 1 lingură unt sau 2 linguri ulei vegetal,[.] [»]

Mămăligă cu brînză la cuptor
Ingrediente: mălai, apă, sare, kaizer, brînză telemea, 1/2 lingură unt.
Preparare: Facem o mămăliguță[.]
[»]

Orez cu legume
Ingrediente: o cană orez, 3 căni apă, 4-5 linguri ulei, un morcov, cîteva ciuperci proaspete, un ardei[.] [»]

Mîncare de mărar
Ingrediente: 6 legături de mărar, 1 ceapă mare, 1 piept de pui mic, 1/2 cutie roșii cuburi, 2 ling. de[.] [»]

Champignons bruns cu cîrnați
Ingrediente: champignons bruns, sare, piper, 1 lingură unt, cașcaval afumat, cîrnați
Preparare:[.]
[»]
Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
(Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Siteuri partenere:
AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
| | |
© Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres | Powered by Yky CSM | executat în 26.430 milisecunde, încărcat în milisecunde