Ziarul care vorbește cu brașovenii |
Brocoli pane |
Mazăre cu parizer de curcan Ingrediente: 300 g parizer de curcan, 500 g mazăre verde, o ceapă, 100 ml ulei de măsline, 2 căni supă[.] [»] Legume la cuptor Ingrediente: Ardei gras multicolor - 2-3 buc, Dovlecei - 2 buc, Ciuperci - 300g, Ulei de măsline - 30ml,[.] [»] Ciuperci pane Ingrediente: 500 g ciuperci champignon, 2 ouă, pătrunjel, cîteva linguri de făina, cîteva linguri de[.] [»] Pastă de năut Ingrediente: 800g naut la conservă, 2 roșii, 1 ceapă roșie, zeama de la 1 lămîie, sare, piper, ulei de[.] [»] Fasole bătută Ingrediente: fasole uscată, 2 morcovi, 4 cepe, 2 căpățîni de usturoi, boia dulce, 50 ml ulei. Preparare:[.] [»] Omletă cu ciuperci Ingrediente: 4 ouă, 4 ciuperci champignon, 4 linguri lapte, 1 lingură unt sau 2 linguri ulei vegetal,[.] [»] Mămăligă cu brînză la cuptor Ingrediente: mălai, apă, sare, kaizer, brînză telemea, 1/2 lingură unt. Preparare: Facem o mămăliguță[.] [»] Orez cu legume Ingrediente: o cană orez, 3 căni apă, 4-5 linguri ulei, un morcov, cîteva ciuperci proaspete, un ardei[.] [»] Mîncare de mărar Ingrediente: 6 legături de mărar, 1 ceapă mare, 1 piept de pui mic, 1/2 cutie roșii cuburi, 2 ling. de[.] [»] Champignons bruns cu cîrnați Ingrediente: champignons bruns, sare, piper, 1 lingură unt, cașcaval afumat, cîrnați Preparare:[.] [»] |
|
© Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres |
Powered by Yky CSM |
executat în 23.278 milisecunde, încărcat în milisecunde
|