Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Diverse Alinuța Bulă Trilă Ion și Maria Sir și John Ardeleni Moldoveni Olteni Unguri Evrei Scoțieni Somalezi Nebuni Bețivi Blonde Canibali Polițiști Pescari Homosexuali Seci Căsătorie Animale Politice Culmi Diferențe Legile lui Murphy Întrebări și răspunsuri Radio Erevan Computere
Aperitive Supe Ciorbe Mâncăruri Paste & Tăiței Pui Porc Pește Mânzat Vânat Salate Sosuri Deserturi Cofetărie Prăjituri Plăcinte Fructe Specific regional Băuturi Băuturi alcoolice
Câini Pisici Alte animale
Index -> Rubrici -> Rețete -> Mânzat
Publicitate

Mînzat glazurat cu miere și morcovi copți

Autor: M.Ex., data: 04.02.2014, 657 accesări

Ingrediente: 6 morcovi, curățați și tăiați fîșii groase, 2 linguri ulei de măsline, 400 gr felii de mînzat, 2 căței de usturoi, curățați și feliați, 2 lingurițe piper măcinat, 50 ml sherry, 4 linguri miere, 200 ml supă de pui
Preparare: Se amestecă morcovii cu 1 lingură ulei, se condimentează și se dă la copt 30-40 min. pînă se înmoaie. Se încinge într-o tigaie 1 lingură de ulei. Se prăjește carnea pe ambele părți și se pune deoparte. Se adaugă piperul și usturoiul și se călesc 1 minut, se pune sherry-ul și se amestecă. Se adaugă mierea și supa de pui și se lasă să fiarbă 5-10 minute pînă cînd devine ca un sirop. Se adaugă carnea înapoi în tigaie și se gătește cu sosul încă 5-6 minute. Se servește cu morcovii copți.
Comentarii:
Publicitate
Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
(Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Siteuri partenere:
AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
| | |
© Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres | Powered by Yky CSM | executat în 40.020 milisecunde, încărcat în milisecunde