Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Diverse Alinuța Bulă Trilă Ion și Maria Sir și John Ardeleni Moldoveni Olteni Unguri Evrei Scoțieni Somalezi Nebuni Bețivi Blonde Canibali Polițiști Pescari Homosexuali Seci Căsătorie Animale Politice Culmi Diferențe Legile lui Murphy Întrebări și răspunsuri Radio Erevan Computere
Aperitive Supe Ciorbe Mâncăruri Paste & Tăiței Pui Porc Pește Mânzat Vânat Salate Sosuri Deserturi Cofetărie Prăjituri Plăcinte Fructe Specific regional Băuturi Băuturi alcoolice
Câini Pisici Alte animale
Index -> Rubrici -> Rețete -> Ciorbe
Publicitate

Borș scăzut

Autor: M.Ex., data: 03.04.2012, 842 accesări

Ingrediente: 500 g varză proaspătă, 1 varză murată (de 2kg), 1 kg carne de porc cu os, 1 ceapă mare, tăiată bucăți mari, 2 morcovi, tăiați rondele, 1 lingură de piper negru boabe, 3 frunze de dafin, 5 linguri bulion de roșii.
Mod de preparare: Se taie în pătrățele varza și se amestecă cu legumele și mirodeniile. Se pune apoi într-un ceaun mare și se alternează pe straturi cu carnea. Într-o oală se diluează bulionul în 1,7 litri de apă și se toarnă peste varză în ceaun. Se fierbe la foc foarte mic timp de 4 ore. Se servește fierbinte.
Comentarii:
Publicitate

Supa mării de gheață
Ingrediente: 1,2 kg cod, o ceapă, 2 cartofi, o țelină un păstîrnac, 1,2 l lapte, sare, pătrunjel
Mod[.]
[»]

Ciorbă de post cu sfeclă roșie
Ingrediente: o ceapă mare, doi ardei gogoșari, doi morcovi, jumătate kg de cartofi, o sfeclă roșie, ulei[.] [»]

Ciorbă de lobodă
Ingrediente: 10 legături de lobodă, 1 dovlecel mare, 1 cartof,1 morcov, 2 legături de ceapă verde, 1[.] [»]

Ciorbă de pui cu praz
Îngrediente: 1 pui, 2 morcovi, 1 ceapă mică, 1 fir de praz, 200 g macaroane scoici, 2 căței de usturoi,[.] [»]

Ciorbă falsă de burtă
Ingrediente: 1 jumătate de kg ciuperci pleurotus, 3 morcovi, 1 albitură, 1 sfert de țelină medie, 2 cepe[.] [»]

Borș de legume
Ingrediente: 1 ceapă mare, 1 morcov mare, 1 mînă de fasole păstăi, 1 ardei roșu, 1 ardei galben, 3 cartofi[.] [»]

Borș de porc cu zeamă de varză
Ingrediente: 500 gr costiță și carne de porc, 2 rădăcini pătrunjel, 2 morcovi, 1 ceapă, 1 ardei gras,[.] [»]

Borș de porc cu zeamă de varză
Ingrediente: 500 gr costiță și carne de porc, 2 rădăcini pătrunjel, 2 morcovi,1 ceapă,1 ardei iute,1[.] [»]

Borș de cartofi
Ingrediente: 3-4 cartofi; 2 morcovi; o rădăcină pătrunjel; o țelină; o ceapă; 2-3 roșii; un ardei gras;[.] [»]

Ciorbă de pui cu chimen
Ingrediente: un pui; 3 cepe; 2 morcovi; o țelină; o rădăcină pătrunjel; o rădăcină păstîrnac; 4 cartofi;[.] [»]
Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
(Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Siteuri partenere:
AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
| | |
© Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres | Powered by Yky CSM | executat în 29.942 milisecunde, încărcat în milisecunde