Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Diverse Alinuța Bulă Trilă Ion și Maria Sir și John Ardeleni Moldoveni Olteni Unguri Evrei Scoțieni Somalezi Nebuni Bețivi Blonde Canibali Polițiști Pescari Homosexuali Seci Căsătorie Animale Politice Culmi Diferențe Legile lui Murphy Întrebări și răspunsuri Radio Erevan Computere
Aperitive Supe Ciorbe Mâncăruri Paste & Tăiței Pui Porc Pește Mânzat Vânat Salate Sosuri Deserturi Cofetărie Prăjituri Plăcinte Fructe Specific regional Băuturi Băuturi alcoolice
Câini Pisici Alte animale
Index -> Rubrici -> Rețete -> Aperitive
Publicitate

Salată bavareză cu carne și brânză

Autor: M.Ex., data: 03.07.2020, 208 accesări

Ingrediente (2 porții); 1 ceapă roșie; 50 m oțet de zmeură; 80 g ridichi; 1/2 legătură arpagic;2 felii
Leberkäse (cozonac de carne de aprox. 125 g); 3 felii Emmentaler; 50 ml ulei din semințe de in;sare; zahăr; piper
Preparare: 1.Ceapa se curăță și se taie rondele fine, apoi se amestecă cu oțetul de zmeură într-un castron și se condimentează bine cu sare, zahăr și piper. Se lasă apoi aproximativ 20 minute să se pătrundă; 2.Între timp, se spală, se usucă prin tamponare și se taie felii ridichile. Arpagicul se spală, se usucă prin scuturare și se taie rondele fine. Se pun în straturi alternative Leberkäse și emmentaler și se taie fâșii subțiri; 3 Leberkäse, emmentaler, ridichile, arpagicul și uleiul de in se adaugă la ceapă și totul se amestecă bine. Salata se servește cu pâine.
Comentarii:
Publicitate

Mazăre cu carne de porc
Ingrediente 1 muschiuleț de porc (cca 400-500 gr), 800 gr mazăre, 50 ml bulion gros, 1 ceapă, 2[.] [»]

Zarzavat pentru ciorbe
Ingrediente: 3 kg morcov, 1,5 kg pătrunjel, 1,5 kg gogoșari, 1 țelină, 1 kg ceapă, 0,5 kg sare, frunze[.] [»]

Melanj de fructe proaspete
Ingrediente: 2 mere, 3 pere zemoase, 15 prune coapte, 1 pahar boabe de struguri albi, 1 pahar boabe de[.] [»]

Limonadă de zmeură
Ingrediente: 2 linguri miere, 4 linguri sirop zmeură, zeama de la 1/2 lămâie, 400 ml apă, 2 cuburi gheață.
Mod[.]
[»]

Gem asortat
Ingrediente: 1 kg din fiecare fel de fructe: prune, mere,pere, piersici, struguri tămiioasă, 400g zahăr[.] [»]

Compot de prune cu aromă de vanilie
Ingrediente: 1 kg prune, 1/2 litru apă, 300 g zahăr, zeama de la o lămâie, vanilie
Mod de preparare:[.]
[»]

Varză cu suc de roșii
Ingrediente: 500 gr. varză dulce, 50 gr. pesmet, 50 gr. unt sau ulei, 150 ml smântână, 150 ml suc de[.] [»]

Salată de fructe roșii
Ingrediente: 250 gr. căpșuni, 250 gr. zmeură, 250 gr. vișine (eventual din vișinată), 250 gr. coacaze[.] [»]

Caracatiță în vin
Ingrediente: 500 gr caracatiță, 4 lingurițe ulei de măsline, 2 cepe mari, tăiate julien, sare, piper,[.] [»]

Roșii umplute cu ciuperci
Ingrediente: 12 roșii, 1/2 kg ciuperci, 3 linguri ulei, zeamă de lămâie, sare, piper, verdeață
Mod[.]
[»]
Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
(Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Setări Cookies
Siteuri partenere:
AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
| | |
2003 - 2020 © Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres - Stiri Brasov | Powered by Yky CSM | executat în 9 milisecunde, încărcat în milisecunde