Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Diverse Alinuța Bulă Trilă Ion și Maria Sir și John Ardeleni Moldoveni Olteni Unguri Evrei Scoțieni Somalezi Nebuni Bețivi Blonde Canibali Polițiști Pescari Homosexuali Seci Căsătorie Animale Politice Culmi Diferențe Legile lui Murphy Întrebări și răspunsuri Radio Erevan Computere
Aperitive Supe Ciorbe Mâncăruri Paste & Tăiței Pui Porc Pește Mânzat Vânat Salate Sosuri Deserturi Cofetărie Prăjituri Plăcinte Fructe Specific regional Băuturi Băuturi alcoolice
Câini Pisici Alte animale
Index -> Rubrici -> Rețete -> Aperitive
Publicitate

Aluat de casă pentru paste

Autor: M.Ex., data: 30.06.2020, 77 accesări

Timp de pregătire: 40 de minute; Număr de porții: 2; Ingrediente: 500 g făină, 5 ouă1 linguriță ulei de măsline,1 linguriță sare
Mod de preparare: Ia făina și pune-o în formă de grămăjoară pe blatul de lucru. Fă o gaură în mjlocul acesteia, în care adaugă ouăle, unul câte unul. Presară puțină sare apoi începe să încorporezi ouăle în făină. Adaugă și uleiul de măsline continuând să amesteci cu o furculiță. Framântă ușor. Aluatul final trebuie să se dezlipească ușor de pe mâini. Pui apoi compoziția într-un castron la odihnit aproximativ 20 de minute. După ce coca a crescut, ia un sucitor și începe să întinzi foaia de aluat. Cu ajutorul unui cuțit, începe să tai în fâșii subțiri pentru a obține pastele. Le poți depozita la congelator, pentru a le găti mai târziu, sau le poți prepara imediat.
Comentarii:
Publicitate

Salată bavareză cu carne și brânză
Ingrediente (2 porții); 1 ceapă roșie; 50 m oțet de zmeură; 80 g ridichi; 1/2 legătură arpagic;2[.] [»]

Rulouri cu ardei, avocado și brânză
Ingrediente (4 porții): 1 ardei gras roșu; 1 avocado 200 g; brânză proaspătă; 4 ouă; 4 foi[.] [»]

Tonic bun pentru ficat
Ingrediente: 2 mâini frunze de păpădie; 3 morcovi; 1 castravete;1/2 lămâie curățată de coajă.
Mod[.]
[»]

Panna cotta cu ceai verde
Ingrediente: 1 cană de lapte;1 pachet gelatină;2 căni de frișcă; ¼ ceașcă zahăr; 1 lingură[.] [»]

Pateu de dovlecei
Ingrediente: 1 dovlecel mic fără coajă tăiat cuburi (gustați înainte să nu fie amar); 1 vârf de[.] [»]

Musaca de roșii și brânză cu usturoi
Ingrediente (4 porții): 200 g; cașcaval; 300 g; mozzarella; 2 ouă; 2 vinete;10 roșii;[.] [»]

Spaghetti din dovlecei cu sos de roșii
Ingrediente: doi dovlecei cruzi curățați de coajă; sos de spaghetti; trei roșii mari,[.] [»]

Salată caldă de legume
Ingrediente (4 porții): 100 g ciuperci; 2 castraveți; 2 roșii; 1 ceapă roșie; 2 frunze varză albă;[.] [»]

Salată de quinoa cu crudități
Ingrediente: 150 de grame de quinoa (care ocupă un volum de 200 ml);50 de grame de ceapă roșie;1[.] [»]

Tăiței cu nuci, jambom și brânză cu mucegai
Ingrediente:200 gr tăiței;100 gr jambon;100 gr brânză cu mucegai;1 crenguță cimbrișor;1[.] [»]
Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
(Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Setări Cookies
Siteuri partenere:
AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
| | |
2003 - 2020 © Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres - Stiri Brasov | Powered by Yky CSM | executat în 9 milisecunde, încărcat în milisecunde